Blokering af uønsket appinstallation

Nogle gange installerer du et program for senere at finde ud af, at du har installeret flere programmer, du ikke har anmodet om, sammen med det, du ønskede. Lyder det bekendt? Disse uønskede programmer installeres uden din viden og kan spamme dig med annoncer eller endda ændre din standardbrowser.

Aktivér Blokering af uønsket programinstallation for at glemme dette problem én gang for alle. Blokering af uønsket appinstallation vil automatisk fjerne afkrydsningsfelterne for eventuelle yderligere programmer, der foreslås til installation, for at spare dig for besværet med at fjerne markeringen af dem manuelt.

Du kan også aktivere blokering af uønsket appinstallation i indstillingsvinduet Application Manager.

For at gøre dette skal du vælge afkrydsningsfeltet Ryd automatisk afkrydsningsfelterne for installation af yderligere software under installation af programmer. Advar om ethvert forsøg på at installere yderligere programmer.